NAGRADNJAČA

Postanite ovisni uz Addiction by Jet Set

20.07.2012 u 09:38

Bionic
Reading

Danas ružičasti, a sutra već želite zeleni? Tek što ste kupili jedan, želite i drugi? Kolekcija Addiction by Jet Set koju predstavlja tvrtka Cordis stvara modnu ovisnost, a nose ju pravi modni znalci i sladokusci. Satovi u bojama idealan su ljetni modni dodatak koji se može kombinirati uz najrazličitije odjevne kombanicije, a mi ćemo jednog čitatelja nagraditi s ljubičastim satom!

Jet Set satovi su neodoljivi i pristupačni modni detalji koji naglašavaju vašu osobnost i modni stil. Dostupni su u 10 boja, s gumenim i plastičnim narukvicama, ukrašeni su Swarovski cirkonima, šljokicama. Svi su modeli uniseks, a kolekcija je cool i sexy prema posljednjim trendovima.

Uživajte u modi, uživajte u trendovima, uživajte u Jet Set satovima!

Satovi Jet Set pružaju vam zadovoljstvo, glamur i luksuz koji kombiniraju inovacije posljednjih trendova, a pronađite ih u trgovini Cordis u Arena Centru u Zagrebu.

Više informacija: www.cordis.hr

Posljednjih godina tvrtka Cordis postala je sinonim za satove najpoznatijih svjetskih proizvođača i prestižnih modnih imena. Kvalitetom, tehnologijom, dizajnom i modnim zakonitostima ovoga trenutka življenja, Cordis zadovoljava potrebe široke populacije svih dobnih granica i najraznovrsnijih modnih stremljenja. Osnovana 1998. godine, tvrtka Cordis se vrlo brzo širi, a u ponudi su uz ručne satove, budilice i zidne satove uključeni i modni detalji poput remenja za satove, te nakit od nehrđajućeg čelika.

Nagradu je osvojila Brigita Strujić

Nagradu šaljemo poštom na kućnu adresu.