tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+5
Pula
+9
Rijeka
+16
Zadar
+6
Split
+8
Dubrovnik
+11

LJUBAVNI PROBLEMI

Veza Biebera i Selene u velikoj krizi

Iako su mediji nekoliko puta objavljivali kako je najpoznatiji mladi shobizz par prekinuo, ponovno se pojavila informacija da su se Justin Bieber i Selena Gomez razišli. Ali da su i opet zajedno. Što se događa?

Datum objave:
6.7.2012 13:42

Zadnja izmjena:
6.7.2012 14:30

 
Ako je vjerovati TMZ-u, Biebs i Sel koji su u vezi oko 18 mjeseci, više nisu zajedno od prošloga tjedna! Selena je zbog svađe s Justinom čak i plakala na proslavi rođendana njezine prijateljice Ashley Tisdale ('Hellcats'). No ipak su svojoj ljubavi odlučili dati još jednu priliku.

'Oboje su morali brzo odrastati zbog posla kojim se bave. Približilo ih je to što su imali sličan životni put. U posljednje vrijeme su se počeli udaljavati jedno od drugog', rekao je jedan izvor.

Zasad nema nikakvih komentara ni s Justinove ni sa Selenine strane.

Mladi Kanađanin priprema se i za svoju nadolazeću turneju na jesen na kojoj promovira novi album 'Believe', a predizvođačica je njegova sunarodnjakinja Carly Rae Jepsen (26) koju znamo po velikom hitu 'Call Me Maybe'.

202601,202298 ,202175,201320

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr