tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+2
Pula
+9
Rijeka
+15
Zadar
+4
Split
+8
Dubrovnik
+7

NAGRADNJAČA

Nagrađujemo vas novim albumom Justina Biebera!

Justin Bieber nedavno je objavio svoj novi album pod nazivom 'Believe', a najsretniji čitatelji mogu osvojiti CD ovog mladog glazbenika

Datum objave:
5.7.2012 14:54

Zadnja izmjena:
13.7.2012 9:56

 
Universal Music Hrvatska i tportal.hr daruju vam album Believe za koji je Justin prije objavljivanja izjavio kako predstavlja iskorak u karijeri.

S obzirom na to da je ovaj 18-godišnjak već neko vrijeme najtraženija teen pop zvijezda, ne čudi da se 'Believe' u prvom tjednu prodaje prodao u čak 34 tisuće primjeraka postavši tako jedno od najbolje prodavanih izdanja u 2012.

Dosad je Justin objavio albume: My World 2.0, Never Say Never: The Remixes i Under the Mistletoe koji su svi postigli sjajan uspjeh.

Album je najavio singl 'Boyfriend' koji je radio s producentom Mikeom Posnerom.


CD su osvojili:

Ivona Čižmešija
Linda Spajić


Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr