tportal.hr

Zagreb
+9
Osijek
+5
Pula
+7
Rijeka
-
Zadar
+6
Split
+11
Dubrovnik
+12

'I AM ME'

Pogledajte novi spot kćeri Willa Smitha!

Willow Smith ima tek 11 godina, no ova ambiciozna djevojčica sa slavnim prezimenom debitirala je na glazbenoj sceni prije dvije godine

Datum objave:
2.7.2012 11:29

Zadnja izmjena:
2.7.2012 12:47

 
Mlada pjevačica koju katkad zbog glazbenog stila nazivaju i novom Rihannom predstavila je novi video spot za stvar 'I Am Me'.

Willow Smith, kći Willa Smitha i Jade Pinket Smith, proslavila se singlom 'Whip My Hair' 2010, a ove je godine bila nominirana i za nagradu BET u kategoriji 'Young Stars'.

Kako je ranije objavljeno, Willow će se pojaviti i u naslovnoj ulozi filmskog remakea poznatog broadwayskog mjuzikla 'Annie'.

Film će producirati Will Smith i Jay-Z za Sony Pictures.

Njezin stariji brat Jaden također se probija u svijetu showbizza – imao je glavnu ulogu u remakeu 'Karate Kida', a uskoro će objaviti video spot za stvar 'Gonzoes'.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr