SVE ZA LJEPOTU

Miley Cyrus na ljetovanje vodi i trenera

11.06.2012 u 10:16

Bionic
Reading

Miley Cyrus (19) je, kako bi ostala u savršenoj formi, spremna na mnoga odricanja

Miley će na godišnji odmor, pišu neki američki mediji, povesti i svog osobnog trenera kojeg plaća oko 200 dolara na sat.

Glumica i pjevačica koja se proslavila ulogom u TV seriji 'Hannah Montana' nedavno je objavila zaruke s australskim glumcem Liamom Hemsworthom (22), poznatim iz hit filma 'Igre gladi'.

Miley se na premijeri filma svog dečka pojavila vitkija no ikada, dobivši puno pohvala na račun svog izgleda. Rezultat je to napornog vježbanja s osobnim trenerom i zdravije prehrane. Mlada glumica i pjevačica želi sačuvati svoj novi look te se nema namjeru zapustiti niti tijekom ljeta.

'Vodit ću ga svugdje sa sobom. Vrijedi svakog potrošenog dolara. Nisam ni sanjala da mogu tako dobro izgledati', rekla je Miley, piše The National Enquirer. Kako se šuška, razlog je to što Miley želi zablistati na vjenčanju.

Ranije je objavljeno da njezin tata Billy Ray Cyrus smatra kako njezine zaruke trebaju što dulje trajati te da se Miley i Liam ne bi trebali žuriti u brak jer su premladi. S time se slaže i conutry pjevačica Carrie Underwood.

'Moj savjet Miley je da polako planira i ne žuri s vjenčanjem. Neka uživaju u zarukama. Voljela bih da smo Mike i ja imali više vremena', rekla je Carrie.

Miley i Liam su se zaručili 31. svibnja, a zajedno su od 2009. kad su se upoznali na snimanju filma 'The Last Song'.