tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
+2
Pula
+15
Rijeka
+10
Zadar
+13
Split
+14
Dubrovnik
+15

OD LUDILO

Fanovi One Directiona satima se skrivali u smeću

One Direction su nova teen senzacija, a djevojke širom svijeta luduju za ovim dečkima koji su se proslavili u britanskom talent showu 'X Factor'

Datum objave:
7.6.2012 13:44

Zadnja izmjena:
7.6.2012 16:11

 
Kako bi ih upoznale, obožavateljice One Directiona spremne su na sve, pa su se neke cure odlučile četiri sata skrivati u kontejneru za smeće!

Osiguranje ih je na kraju pronašlo i otpratilo.

'Ulovili su ih! Djevojke su se krile u smeću i htjele su ući na stražnji ulaz te se dokopati backstagea', ispričao je Zayn Malik (19), član OD.

Osiguranje ovog britansko-irskog benda odsad će provjeravati svaki dio oko backstagea kako bi bili sigurni da nema skrivenih fanova.

Zanimljivo je da su u Torontu neke cure bile spremne prjieći na drugu stranu jezera veslajući u čamcu kako bi vidjele članove OD.

Iako iza sebe imaju samo jedan album Up All Night, njihov mentor Simon Cowell predviđa im veliku karijeru, ne samo u Europi već i u Sjevernoj Americi.

One Direction čine Niall Horan, Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne i Zayn Malik, a u 'X Factoru' su se natjecali 2010. godine.

198103,198070,197890 ,198036

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr