KELLY CLARKSON:

Uopće ne želim biti mršavica

06.06.2012 u 13:37

Bionic
Reading

Američka pjevačica stalno 'ratuje' s kilogramima, no simpatična Kelly kaže da se ne opterećuje time da mora biti mršavica

Kelly Clarkson (30), pobjednica talent showa 'American Idol', u posljednje se vrijeme vidno stanjila, no ne namjerava se izgladnjivati kako bi bila mršava poput manekenki.

Rezultat njezinih novih životnih navika poput vježbanja i zdravije prehrane, vidi se i na novoj vitkoj liniji. No Kelly ne želi biti 'super skinny'.

'Radila sam puno kardio vježbi i trčala sam. No najvažnije je da se dobro osjećate u svojoj koži. Meni je bitno da sam ja zadovoljna sama sobom. To želim poručiti i svojim fanovima. Ne želim biti mršava poput manekenke', rekla je Kelly koja izgleda bolje no ikada. A vjerojatno joj godi i ljubav! Naime, Kelly se, koja je u intervjuima nekoliko puta otkrila da nije imala puno sreće u ljubavi, krajem godine sretno zaljubila u Narvela Blackstocka

Inače, Kelly je osim po svom sjajnom glasu poznata i po čestim oscilacijama u kilaži. Ljubimica Amerike, kako je ponekad nazivaju, krajem prošle godine objavila je peti album 'Stronger', koji je odlično prošao na glazbenim ljestvicama širom svijeta.

Dobitnica dva Grammyja kaže da je uopće ne diraju medijski napisi koji se tiču njezine težine. 'Ponekad se malo udebljam, a ponekad smršavim. Kad negdje pročitam nešto o svojoj težini, samo pomislim - čini se da vi imate problem s time, a ne ja. Ja se osjećam odlično', poručila je.