OSVOJI GA

Evo kako da te on konačno primijeti

05.06.2012 u 16:26

Bionic
Reading

Već neko vrijeme on ti ne izlazi iz glave i uvjerena si da biste bili savršen par. A evo kako možeš konačno privući njegovu pozornost

Prisjetili smo se 10 sigurnih trikova iskusnih šarmerica:

1.Ne pretjeruj s make-upom: usprkos tome što su cure uvjerene da dečki obožavaju kad su cure jako našminkane, u stvarnosti je sasvim drukčije. 'Fasada' na ženskom licu nije im nimalo privlačna. Budi dotjerana, ali ukusno i u skladu sa svojim godinama.

2.
Ne igraj igrice: dečkima nije privlačno kad ih cure zavlače, nisu iskrene ili glumataju. Ako ti se neki dečko sviđa, pokaži mu da ti je stalo. 'Nije fora kad cure pretjeruju sa stavom 'ja sam previše kul da bi mi se neki dečko sviđao'. Mi volimo kad nam cura da znak da im se neki dečko sviđa. Volimo da nam to i pokažu. Jer ako nema feedbacka, mi se ohladimo i odustanemo nakon nekog vremena', kaže Teo (16).

3.Budi samouvjerena: 'Uvijek ću zamijetiti curu koja ne treba gomilu frendica da bi bila kul. Volim cure koje se ne boje biti drukčije i koje se izdvajaju po nečemu. Još ako voli punk kao i ja, gotov sam', iskren je Petar (15).

4.Oprezno s izazovnom odjećom: iako cure misle da će seksi odjećom i pokazivanjem previše kože, osvojiti srce nekog dečka, nisu u pravu. 'OK, bit će sigurno zamijećena, ali nikad ne bih htio da se moja cura tako oblači. To mi govori da neka cura očajnički želi privući pozornost, a to nije nimalo seksi', kaže Josip (16). Dakle, ako ne želiš da te dečki doživljavaju kao curu za avanture, budi oprezna s provokativnim imidžem. Modni znalci savjetuju da se odlučiš ili za npr. samo dekolte ili samo za minicu, a nikako oboje.

5.
Smisao za humor: naravno, ne moraš stalno bacati fore poput komičarki Sarah Silverman ili Ellen DeGeneres, ali ako uspiješ nasmijati nekog dečka, tvoj put prema njegovom srcu bit će puno lakši. Duhovite cure dečkima su neodoljive.

197053 ,197659,197108 ,197373
6.
Pazi kako se izražavaš: cure ponekad misle da je dečkima kul ako netko psuje ili je vulgaran! Nažalost, ta im navika nije nimalo draga. 'Odbija me kad čujem da cura koristi vulgarne izraze. Ništa me ne može ohladiti više od toga', kaže Dario (15).

7.Diskretan miris: ne mislimo na to da se netko treba 'okupati' u parfemu, već na to da dečki obožavaju lijepe, svježe mirise koji ih asociraju na čistoću.

8.Imaj svoj stav:
dečkima su neodoljive cure koje se ne boje argumentirano izraziti svoje mišljenje i koje misle svojom glavom. Cure sa stavom dečkima su posebno zanimljive.

9.Budi zadovoljna svojim izgledom: dečki ne podnose cure koje non stop kukaju da su predebele/premršave/preniske/previsoke... Zavoli svoje posebnosti i prihvati se sa svim svojim nesavršenostima.

10. Nikad, ali nikad nemoj flertovati s njegovim frendovima:
'Neke cure misle da će biti zanimljivije dečkima ako unesu razdor te se oni počnu natjecati za nju. To dečkima nije nimalo privlačno. Mi odmah pomislimo: Zašto bih bio s nekom curom koja se svima upucava?' smatra Kristijan (17).