TEEN ROMANSA

Što je otkrila prva cura Justina Timberlakea?

01.06.2012 u 11:18

Bionic
Reading

Prva djevojka Justina Timberlakea otkrila je zanimljive stvari o slavnom pjevaču koji se nedavno zaručio s prelijepom Jessicom Biel

Danas 30-godišnja Veronica Finn puna je riječi hvale za svog nekadašnjeg dečka.

Ona je kao tinejdžerica bila u vezi s Justinom, a njihova je teen ljubav bila, kako kaže, predivna.

'Imala sam 16 godina, a Justin 17. Jako smo se voljeli. Naša ljubav je bila predivna. Justin je kao dečko romantičan i dobar. Oboje smo tada bili u bendovima, ja u grupi Innosense, a on u bendu *NSYNC. Bili smo često na turnejama, no ipak bismo našli vremena za druženje. Išli smo u kino, u park, šetnje… Čak smo bili skupa na Bahamima', ispričala je Veronica o svojoj tinejdžerskoj romansi s Justinom, piše Daily Mail.

Veronica kaže da još uvijek ima kutiju s Justinovim pismima i uspomenama na njihovu ljubav. U jednom od pisama, kaže Veronica, Justin je napisao: Ja sam najsretniji čovjek na svijetu! Uh, kako volim tu djevojku.

Par je prekinuo jer je Veronicu počela mučiti ljubomora.

'Justin me je možda i prevario, iako me volio, no ne mogu to sa sigurnošću reći. U to vrijeme je bilo puno obožavateljica oko njega', rekla je Veronica (30).

Inače, Timberlake se nedavno zaručio s lijepom glumicom Jessicom Biel, a nekad je bio u vezama s mnogim atraktivnim komadima, poput Cameron Diaz i Britney Spears