Teen TEEN ROMANSA

Što je otkrila prva cura Justina Timberlakea?

  • Autor: E. K.
  • 1.6.2012 11:18:24
  • 1.6.2012 10:01:55

Prva djevojka Justina Timberlakea otkrila je zanimljive stvari o slavnom pjevaču koji se nedavno zaručio s prelijepom Jessicom Biel

Danas 30-godišnja Veronica Finn puna je riječi hvale za svog nekadašnjeg dečka.

Ona je kao tinejdžerica bila u vezi s Justinom, a njihova je teen ljubav bila, kako kaže, predivna.

'Imala sam 16 godina, a Justin 17. Jako smo se voljeli. Naša ljubav je bila predivna. Justin je kao dečko romantičan i dobar. Oboje smo tada bili u bendovima, ja u grupi Innosense, a on u bendu *NSYNC. Bili smo često na turnejama, no ipak bismo našli vremena za druženje. Išli smo u kino, u park, šetnje… Čak smo bili skupa na Bahamima', ispričala je Veronica o svojoj tinejdžerskoj romansi s Justinom, piše Daily Mail.

Veronica kaže da još uvijek ima kutiju s Justinovim pismima i uspomenama na njihovu ljubav. U jednom od pisama, kaže Veronica, Justin je napisao: Ja sam najsretniji čovjek na svijetu! Uh, kako volim tu djevojku.

Par je prekinuo jer je Veronicu počela mučiti ljubomora.

'Justin me je možda i prevario, iako me volio, no ne mogu to sa sigurnošću reći. U to vrijeme je bilo puno obožavateljica oko njega', rekla je Veronica (30).

Inače, Timberlake se nedavno zaručio s lijepom glumicom Jessicom Biel, a nekad je bio u vezama s mnogim atraktivnim komadima, poput Cameron Diaz i Britney Spears.

197108,197053,197014,196991
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više