NOVI IMIDŽ

Tko li je ova zgodna cura?

28.05.2012 u 15:55

Bionic
Reading

Demi Lovato (19) plijenila je poglede na fotosnimanju upriličenom uoči audicije za talent šou 'X Factor' gdje je, kao i Britney Spears, nova članica žirija. Za taj će angažman, kako je ranije objavljeno, mlada Disneyjeva zvijezda dobiti milijun dolara

Audicija za ovaj poznati talent šou krenula je iz Austina u Teksasu, pa je Demi bila posebno uzbuđena jer je rođena u toj saveznoj državi.

'Počela je audicija. I to u Austinu. Lijepo je biti u svom kraju opet. Teksašani, jeste li spremni?' poručila je zgodna 'disneyjevka' na Twitteru.

Demi je na fotosnimanju izgledala senzacionalno – a tome je sigurno pomogla i njezina nova boja kose jer se Lovato iz brinete pretvorila u zanosnu plavušu. No svi su se složili da joj sve boje kose lijepo stoje.

Osim toga, glumica i pjevačica koja je otkrila kako je nekad imala problema s bulimijom i anoreksijom, sada se ponosi i vitkom linijom, što je rezultat vježbi i zdravije prehrane.

Lovato se odlučila za lepršavu haljinu neonski zelene boje koju je upotpunila rokerskom jaknom i zanimljivim cipelama na petu.

Inače, u lipnju Demi započinje svoju veliku turneju po SAD-u na kojem promovira svoj vrlo uspješan album 'Unbroken'.

Sviđa li vam se više kao brineta ili plavuša, odlučite sami!