Teen PRIVEDEN NA RAZGOVOR

Bieber napao paparazza u Los Angelesu

Justin Bieber (18) izgubio je živce nakon što je njega i njegovu djevojku Selenu Gomez pokušao snimiti paparazzo

Fotograf je ispričao da je pokušao u Los Angelesu slikati mladi par koji je krenuo u kino, no da ga je kanadski teen superstar napao. Fotograf je zatražio liječničku pomoć te prijavio napad policiji, ali Justin i Selena su otišli prije nego se policija pojavila. No Bieber će biti priveden na razgovor.

Selena je, kažu očevici, pokušavala smiriti mladog pjevača koji je potpuno izgubio živce. Bieber se navodno dodatno uzrujao kada je vidio da mu je automobil blokiran i da se ne može isparkirati pa se počeo naguravati s jednim fotografom. On je pak odmah pozvao policiju i hitnu pomoć te je odvezen na pregled u bolnicu zbog bolova u prsima.

Selena se pokazala kao vrlo pribrana i odana djevojka - Justinu je pomogla staviti kapu na glavu i obuti tenisice koje su mu spale tijekom incidenta.

Bieber je bio vidno posramljen nakon sukoba s paparazzom, a Selena ga je cijelo vrijeme tješila i pokušavala ga smiriti. Mladi je pjevač već nekoliko puta ispričao da se nikako ne može priviknuti na slavu te da mu najteže pada to što je stalno pod prismotrom javnosti. PR menadžer Justina Biebera nije imao komentara na ovaj događaj.

196280 ,196253 ,196254,195960
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više