CHASE CRAWFORD:

Zvijezdu 'Tračerice' očarala Cheryl Cole

28.05.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Mladi glumac koji u seriji 'Tračerica' igra Natea Arhibalda oduševljen je lijepom britanskom pjevačicom Cheryl Cole i želi se što prije upoznati s njom

Zavodnik iz 'Tračerice' priznao je da se razočarao kad nije upoznao zgodnu Cheryl Cole na setu snimanja 'What To Expect When You're Expecting', u kojem ona ima cameo ulogu.

'Ako mi itko može srediti izlazak s Cheryl, tu sam. Nažalost, nisam je imao prilike upoznati na snimanju filma i sad sam jako razočaran. Ona je prelijepa', priznao je Chase.

Chase (26) nije krio oduševljenje još jednom zanosnom Britankom - kolegicom sa seta 'Tračerice', Liz Hurley (46) kazavši kako ga je ona oborila s nogu.

'Ima predivan akcent. Zabavna je, zgodna i šarmantna. Bio bih sretan kad bi me pozvala na svoje skorašnje vjenčanje sa Shaneom Warneom', rekao je Chase.

Inače, kako je najavljeno, nakon punih pet godina prikazivanja, američka televizijska kuća CW potvrdila je kako će prestati s emitiranjem popularne serije 'Tračerica' te da će šesta sezona sa 11 nastavaka biti posljednja.