SAVJETI ZA DEČKE

Evo čemu nijedna djevojka ne može odoljeti

22.05.2012 u 14:52

Bionic
Reading

Ako ne znaš kako očarati svoju dragu ili curu koja bi to tek trebala postati, prisjetili smo se nekoliko korisnih savjeta

Ako si u vezi:Justin Bieber (18) zaljubljen je do neba u slatku Selenu Gomez i skupa su već neko vrijeme. Premda je mlad, čini se da Justin ipak zna ponešto o ljubavi. Evo što on savjetuje dečkima:
'Najvažnije je da se osoba koju volite osjeća sretnom. Stalno se trudim usrećiti svoju djevojku. Mislim da je bitno to da se svaka cura ili žena osjeća poput princeze. Zbilja to mislim', kaže ovaj mlađahni Kanađanin.

Zato uvijek nastoj začiniti vezu. Sitnice poput neke simpatične SMS poruke ili rečenice napisane na komadiću papira oduševit će svaku curu. Možeš joj spržiti CD s njezinim omiljenim bendovima, TV serijom koju obožava ili pokloniti joj neku sitnicu za koju znaš da joj se sviđa već neko vrijeme - bez ikakva povoda! Ne moraju to biti nikakvi skupi pokloni (dapače) dovoljni su i mali znaci pažnje koji pokazuju da ti je stalo do njezine sreće. Možeš zamoliti mamu ili sestru da naprave npr. neki kolač koji ćeš lijepo zapakirati i pokloniti joj – vjerujemo da nema cure koja neće biti zadovoljna, pa čak i iako je možda na dijeti. Možeš organizirati i neki piknik u prirodi (samo pazi da je dobra vremenska prognoza). Stvar je u tome da svaki dan nastojiš učiniti ljepšim svojoj dragoj – a ne samo kad nešto zabrljaš ili joj je npr. rođendan.

Ako tek planiraš osvojiti nečije srce: Cure cijene iskrenost i nikako im se ne sviđaju dečki koji se prave da su nešto što nisu. Bez obzira na sve, nikad ne zaboravi da ako te netko ne voli onakvog kakav jesi, tada te doista nije vrijedan! Ukoliko si pomalo sramežljiv, a ne želiš uključiti posrednike, pokušaj ispitati teren i saznati gdje bi je mogao sresti te joj se tako pokušati približiti. Naravno da je najbolja solucija odvažiti se i svoje srce otvoriti onoj zbog koje, znamo da ćeš to teško priznati, tvoje srce kuca brže. Za to ti je potrebno malo više hrabrosti, priznajemo.
Zato joj možeš dati do znanja da ti se sviđa i nekom simpatičnom porukom koju joj možeš ubaciti u torbicu ili ako si malo odvažniji – SMS porukom ili putem Fejsa. No oprezno! Nikako nemoj odmah krenuti s 'napadom', već taktički i u umjerenim količinama. Budi džentlmen i dostojanstven. Ukoliko je budeš opsjedao, cura se može uplašiti i povući - posavjetuj se s nekim frendom oko strategija osvajanja cura (sigurno imaš nekog prijatelja sa sličnim problemom). Nemoj ostati razočaran ako ne uspiješ u svojem naumu te joj uvijek ostavi prostora, možda se predomisli.

U ljubavi nema pravila, pa nitko ne može sa sigurnošću reći kako će sve završiti. No, tko ne riskira… Zato se odvaži i pozovi je u kino, pokloni joj ružu ili je jednostavno - poljubi. Good luck.