JENNIFER LAWRENCE:

Zbog uloge Katniss morala sam puno jesti

22.05.2012 u 09:45

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Lawrence (21,) koja u filmu 'Igre gladi' igra odvažnu Katniss, kaže da se u njezinom životu puno toga promijenilo

'Sve se promijenilo. Teško mi se naviknuti na toliku pozornost. Nisam ni sanjala da ću nositi haljine vrijedne nekoliko tisuća dolara. Neobično se osjećam u njima. Uvijek se bojim da ću nešto proliti ili slučajno uništiti skupocjene kreacije. Tek sad mi je jasno kako taj modni svijet funkcionira. Nekad morate odjenuti i nešto što vam se ne sviđa da ne biste uvrijedili kreatora.  Sve je to novo za mene', rekla je Jennifer dodavši da ima odličan tim stilista koji se brinu o njezinom izgledu.

Glumica je dodala da su pripreme za snimanje filma bile vrlo fizički zahtjevne, no da joj se svidjelo vježbati s lukom i strijelom.

'Oko šest tjedana učila sam rukovati lukom i strijelom. Ali bila sam oduševljena. Općenito je uloga Katniss jako fizički zahtjevna. Čak sam morala puno više jesti nego inače', smije se 21-godišnja Amerikanka, koja je protiv holivudskog trenda mršavosti.

'Igre gladi' prvi su nastavak prema književnoj trilogiji Suzanne Collins, a film je doživio ogroman uspjeh nadmašivši i sagu 'Sumrak'.