ZVIJEZDA 'MODERNE OBITELJI'

Sarah Hyland otkriva sve o borbi s opakom bolešću

16.05.2012 u 07:00

Bionic
Reading

Iza bezbrižnosti Sarah Hyland koju je pokazala glumeći u seriji 'Moderna obitelj' krije se dugogodišnja bitka s teškom bolesti

21-godišnja Sarah Hyland koju znamo kao veselu tinejdžericu Haley Dunphy, od svoje devete godine života pati od displazije bubrega, a početkom travnja bila je i na transplantaciji bubrega. U intervjuu Sarah otkriva koju lekciju je naučila boreći se s bolešću.

Tijekom gostovanja u televizijskoj emisiji 'Good Morning America' glumica rođena u njujorškom Manhattanu je rekla da ju je njezina bolest definirala kao osobu. Govoreći o borbi s displazijom bubrega, Sarah je otkrila i kako se borila s bolovima dok je glumila Haley Dunphy. 'Trudila sam je da Haley što češće sjedi, ako bolje pogledate, primijetit ćete da u seriji gotovo uvijek sjedim ili ležim, a kada sam se za potrebe serije trebala popeti uz stepenice, to mi je predstavljalo dovoljno tjelovježbe za čitav tjedan', kaže Sarah.

U prijašnjim intervjuima Sarah je uvijek naglašavala da joj je njezina obitelj uvijek bila velika podrška, a njezin otac Edward James Hyland joj je i donirao bubreg.

'Znam da će obitelj biti uz mene bez obzira na sve. Moj tata mi je čak dao bubreg. No, i izvan obitelji često stvaramo druge 'obitelji' i s vremenom otkrivamo kakvi su naši prijatelji zapravo. To je doista nevjerojatno, zbog svoje bolesti otkrila sam tko će uvijek biti uz mene', rekla je Sarah.

O svome dečku, Mattu Prokopu, Sarah ima samo riječi hvale: 'On mi pomaže sa svim lijekovima i ide sa mnom na preglede kod liječnika, uvijek se brine za mene. Ne bi svaki 21-godišnji dečko bio tako uz mene, sigurna sam.'