JUSTIN BIEBER:

Nikad nisam bio slomljena srca

15.05.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Beliebersi ne mogu dočekati izlazak novog Justinovog albuma 'Believe' koji izlazi sredinom lipnja i na kojem surađuje s poznatim glazbenim facama Will.i.amom (Black Eyed Peas), Drakeom i Kanyeom Westom. Justin planira svjetsku dominaciju top ljestvicama, naglasivši da ne želi da ga ljudi pamte samo po frizurama koje u posljednje vrijeme stalno mijenja

Justin je za magazin Seventeen otkrio kako se nosi i s mrziteljima koji nikako ne mogu prihvatiti činjenicu da je mladi Kanađanin u sretnoj vezi s Disneyjevom slatkicom Selenom Gomez

'Svi imaju svoje 'mrzitelje', a osobito slavni. Nekako se naučite nositi s time i gledate to s pozitivne strane. Negativnosti nastojim ostaviti sa strane. Ne želim da takve stvari utječu na mene', kaže Justin, otkrivajući svoj recept za sretnu vezu.

Iako ne želi puno pričati o svom privatnom životu, Justin kaže da je najvažnije učiniti sve kako bi se voljena osoba osjećala sretnom.

'Najvažnije je da se osoba koju volite osjeća sretnom. Stalno se trudim usrećiti svoju djevojku. Mislim da je bitno to da se svaka cura ili žena osjeća poput princeze. Zbilja to mislim', kaže Biebs, koji na Twitteru ima impresivnih 18 milijuna fanova.

Za razliku od svog starijeg glazbenog kolege Will.i.ama, Justin ne misli da svatko mora jednom imati slomljeno srce kako bi bolje shvatio stihove pjesama koje govore o tome.

'Nisam to još doživio pa ne znam kako izgleda biti slomljena srca. Mislim da ne moraju svi doživjeti to da bi mogli pjevati o tome. Još sam mlad i tek učim o životu', kaže Justin, dodavši kako mu se sviđa Selenina glazba te da bi jednoga dana volio snimiti duet s njom.

Iako je trenutačno na meti fanova i medija, mladi pjevač je vrlo oprezan po pitanju prijateljstava.

'Družim se s ljudima koje znam otprije. Imam dva dobra prijatelja, Ryana i Chaza, s kojima sam još uvijek blizak', kaže Justin, otkrivši da je svom najboljem prijatelju Ryanu za Božić kupio automobil!

Biebs
kaže da nikad nije osjetio zavist svojih prijatelja.

'Oni se zbilja vesele mom uspjehu. Ponosni su na mene', otkrio je 18-godišnji pjevač koji je dosad prodao preko 14 milijuna albuma.

Justin je uvjeren kako će mu novi album donijeti i nove fanove.

''Believe' donosi drugačiji, odrasliji zvuk. Sasvim je normalno da s vremenom širite bazu obožavatelja. Cilj mi je pridobiti što raznovrsniju publiku, a to ću ostvariti ako radim dobru glazbu. Dobra glazba sviđa se svima bez obzira na dob', kaže Bieber.