tportal.hr

Zagreb
+5
Osijek
+1
Pula
+7
Rijeka
-
Zadar
+3
Split
+7
Dubrovnik
+7

SAMA SVOJ DIZAJNER

Evo kako možete brzo i jednostavno do trendi topa

Vladavina širih, popularnih šišmiš-rukava čini se da neće tako brzo prestati

Datum objave:
11.5.2012 8:00

Zadnja izmjena:
15.5.2012 12:28

 
Šišmiš-rukavi još uvijek su vrlo 'in' i rado ih nose i šminkerice, ali i rokerice. Vraćaju nas u otkačene osamdesete, što je u svom spotu 'Last Friday Night' (T.G.I.F.) simpatično dočarala i Katy Perry.

Šišmiš-rukavi odvraćaju pozornost s donjeg na gornji dio tijela pa su idealan odabir i za cure koje bi htjele prikriti malo jače ruke. No svakako majicu ili vestu s takvim rukavima treba iskombinirati s užim hlačama ili suknjom koja prati liniju tijela kako bi se postigao sklad siluete.

Naš modni prijedlog je: top sa šišmiš-rukavima, skinny trapke, ultramoderni šeširić, niske starke i nekoliko velikih narukvica.

A za kreativke donosimo i jednostavan video tutorial kako napraviti brzo i lako moderan top bez puno muke. Ovaj upečatljivi top sa šišmiš-rukavima zbilja ne traži pretjerane krojačke vještine, a vjerujemo da ćete na račun njega dobiti puno komplimenata. Za top odaberite tkaninu prirodnog sastava koja lijepo pada i samo pratite upute. Good luck!191247,191917 ,190908,191656

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr