Teen NAGRADNJAČA

Chemgeneration vas nagrađuje

  • Autor: tportal.hr
  • 11.5.2012 9:08:23
  • 4.5.2012 13:50:38

Znate li što je 'Future City'? Riječ je o novoj edukativno-zabavnoj internetskoj igri na Facebooku za mlade koja popularizira znanost te predstavlja dostignuća koja će biti od ključne važnosti za očuvanje okoliša i održivog razvoja u budućnosti. A tportal.hr i Chemgeneration poklanjaju jednom čitatelju ili čitateljici prigodnu majicu.

Edukativni portal Chemgeneration.com osmislio je jedinstvenu internetsku igru koja u središte stavlja ekološki osviješten način razmišljanja - igru Future City.

U Hrvatskoj je ambasadorica projekta mlada pjevačica Kim Verson koja je izjavila: 'Igra Future City jako je zabavna, a nagrade vrlo primamljive. Naučiti nešto novo uvijek je lakše kroz igranje i zato vjerujem da će se mnogo mladih uključiti i pokušati izgraditi svoj grad budućnosti.

Ova igra pomoći će unaprijediti znanje mladih o znanosti u deset srednjoeuropskih zemalja, a istovremeno će oblikovati njihov stav prema svijetu i budućnosti. Kampanju je osmislio BASF, tvrtka posvećena znanstvenom obrazovanju novih generacija.

Igra Future City je dostupna na linku: www.chemgeneration.com/hr/futurecity

DETALJNIJE I NA: www.chemgeneration.com/hr/facebook


Majicu je osvojio Stjepan Vuraić.


191380,191187,191183,191397
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više