ZA CURE

Očaraj ga i neodoljivim mirisom

08.05.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Na lijepe mirise nisu slabe samo djevojke već i dečki. Neka tvoj parfem postane tvoj zaštitni znak i, vjeruj nam, zasigurno ćeš privući mnoge muške poglede

Nije nikakva novost da nisu samo djevojke te koje obožavaju lijepe parfeme. Ni dečki ne mogu odoljeti nekom očaravajućem mirisu.

Justin Bieber (18) je tako nedavno izjavio kako je za njega parfem kakav nosi djevojka vrlo bitan. 

A ovo je miris za kojim su poludjele cure širom svijeta - Someday (Justin Bieber)

'Miris mi je vrlo važan. Jako mi se sviđa kad djevojke lijepo mirišu', rekao je Justin koji pak ponešto zna o parfemima. Naime, mladi je Kanađanin lansirao miris Someday za tinejdžerice koji je vrlo brzo postao jedan od 10 najbolje prodavanih mirisa s potpisom neke slavne osobe. Na nedavnoj je promociji tog parfema u Londonu vladala je nezapamćena gužva pa je Someday razgrabljen za samo tri sata!


Kako je moguće lijepo mirisati od jutra do mraka? Prisjetili smo se nekoliko sitnih trikova koji će ti pomoći da tvoj zanosni miris traje i traje...

Korisno je imati mini verziju omiljenog mirisa u torbi i tijekom dana nanijeti malo omiljenog parfema. U trenu će ti se popraviti raspoloženje!

I ikona stila Emma Watson luda je za parfemima. Simpatična Hermione iz 'Harryja Pottera' ističe da nikamo ne ide bez omiljenog mirisa DKNY Be Delicious by DKNY koji uvijek ima u torbi. No oprez! Izbjegavaj nanositi parfem na odjeću – on je kreiran tako da reagira na kožu, a ne na tkaninu. Osim što može napraviti mrlje na odjeći koje se teško skidaju, parfem će ovako nanesen imati i manji učinak.

Miris se, kako bi rekli modni znalci, može i 'graditi' sloj po sloj ako si npr. u mogućnosti dobro bi bilo nabaviti kremu ili ulje s omiljenim mirisom
. Prvo tijelo obilato namaži mirisnim uljem ili kremom. Nakon toga, nanesi varijantu tog istog mirisa u spreju. Ovako dobivaš lagano proljetno izdanje tvog omiljenog mirisa.

Za dane kad sunce nemilosrdno prži dobro je koristiti parfemsku verziju bez alkohola, jer alkohol iz parfema u kombinaciji sa suncem može izazvati i probleme s pigmentacijom.

Za večernje prilike upotrijebi mirisni gel ili ulje za tijelo sa sjajuckavim česticama - tako će tvoja koža i blistati (i imati nježan, baršunast izgled) i mirisati po omiljenom parfemu! Još jedan trik: prije upotrebe taj gel ili ulje drži u neko vrijeme u hladnjaku - tako ćeš dobiti predivno mirisno osvježenje.

Za mirisnu kosu: gel, ulje ili pjenu za kosu pomiješaj s malo parfema prije nanošenja! Dobit ćeš gomilu komplimenata kad god okreneš glavu, jer će se miris aktivirati.

Dakle, dvojbe nema, parfem nas može učiniti kraljicom stila – ali i napraviti suprotan efekt. Koristan savjet - izbjegavaj za svakodnevne prilike teške, slatkaste parfeme u velikim količinama.

191068,191656 ,190908 ,191317