PROBLEMI U RAJU

Miley ljubomorna na uspjeh svog dečka?

28.04.2012 u 11:25

Bionic
Reading

Ako je vjerovati dobro upućenim holivudskim izvorima, Miley Cyrus ne može podnijeti da ju je njezin dečko Liam Hemsworth prestigao po popularnosti

Miley (19) je prije nekoliko godina bila apsolutna teen kraljica, a poslovne ponude su pljuštale sa svih strana. No sada je sve drugačije – njezina glazbena karijera je pod upitnikom, a nema ni puno filmskih projekata koji je čekaju.

Za razliku od nje, Liam (22) je novo svježe glumačko ime, a osim u novim nastavcima velikog filmskog hita 'Igre gladi', vidjet ćemo ga i u filmu 'The Expendables 2'.

Navodno je sad Miley jako ljubomorna na uspjeh svoga dečka.

Osim na Liama, priča se da je nekadašnja zvijezda serije 'Hannah Montana' zavidna i svojim konkurenticama Vanessi Hudgens, Seleni Gomez i Demi Lovato jer su sada popularnije od nje.

'Miley je ljubomorna jer su nekada sve tri bile daleko ispod nje na top ljestvici popularnosti. Štoviše, Miley je nekad zarađivala koliko Vanessa, Selena i Demi zajedno, no sad je sve drugačije', kazao je jedan izvor.

Zli jezici kažu da je zbog svega toga Miley vrlo nezadovoljna te da je zato odlučila poraditi na svome izgledu. 'Miley se nada da će njezin novi film 'LOL' u kojem glumi problematičnu tinejdžericu, biti veliki filmski hit te da će spasiti njezinu karijeru', kaže jedan izvor.