tportal.hr

Zagreb
+9
Osijek
+9
Pula
+13
Rijeka
+15
Zadar
+13
Split
+15
Dubrovnik
+15

JUSTIN BIEBER:

Ni ne pomišljam na brak

Iako su kružile glasine da se mlađahni Kanađanin zaručio sa Selenom Gomez, 18-godišnji Justin jasno je kazao što misli o tome

Datum objave:
28.4.2012 10:33

Zadnja izmjena:
28.4.2012 11:47

 
Justin Bieber koji je tek u ožujku napunio 18 godina, iako se priča da se tajno zaručio s teen pjevačicom i glumicom, kaže da ni ne pomišlja na brak jer je premlad.

Vlasnik velikog hita 'Boyfriend' smatra da još nije spreman stupiti u brak, no nada se da ta izjava neće povrijediti Selenu.

'Ne, zbilja sam premlad za takvo što. Jednoga dana u sljedećih 10 godina sigurno ću se oženiti ako nađem pravu osobu. Uf, ovo sad zvuči malo čudno jer to ne znači da Selena nije prava. Ubit će me kad ovo pročita', izjavio je Justin za francuski Le Parisien.

Justin priznaje da nije lako biti pod povećalom medija.

'Kad vas svugdje prate paparazzi, teško je ne izgubiti živce. Selena i ja se više ne skrivamo jer to više nema smisla. Ipak, ja sam javna osoba i jasno mi je da je to dio moga posla', kaže Biebs.

Kako je ranije najavljeno, Justin Bieber svoj će novi album Believe objaviti na ljeto, a novi glazbeni materijal donosi zreliji zvuk.

190559,190317 ,190289,190466

 

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr