NOVA ZVIJEZDA

A ovo je djevojka koja je očarala Biebera!

27.04.2012 u 16:25

Bionic
Reading

Ne, 'hejterice' Selene Gomez ne trebaju se veseliti da je Justin Bieber prekinuo s njom! Riječ je o novoj glazbenoj senzaciji iz Kanade, pop glazbenici Carly Rae Jepsen za čiji je uspjeh zaslužan i Biebs

Vjerojatno ste čuli zaraznu stvar 'Call Me Maybe' 26-godišnje Kanađanke Carly Rae Jepsen, koja vam ne izlazi iz glave!

Singl 'Call Me Maybe' već je nekoliko tjedana broju jedan UK Top 40, a osim u Velikoj Britaniji, na sam vrh ljestvica singlova došao je i u Irskoj, Australiji, Novom Zelandu te Norveškoj, dok je u SAD-u postigao platinastu nakladu.

Carly Rae puno je pomogla i Justinova podrška. Naime, čim je čuo tu pjesmu, nahvalio je svoju sunarodnjakinju putem Twittera!

'Odmah sam se zaljubio u tu pjesmu. Znao sam da će to biti ogroman hit čim sam je čuo', kaže Bieber (18), koji je zajedno sa svojim prijateljima snimio i video za taj singl.

Osim što je Carly oduševila Justina, njezina pjesma se svidjela i Seleni Gomez, Justinovoj djevojci.

A tko je ova nova zvijezda?

Carly Rae glazbom se počela baviti još u tinejdžerskim danima, kada je s prijateljem nastupala po lokalnim kafićima i pubovima Vancouvera. Njezin talent prepoznao je srednjoškolski voditelj tečaja glume, koji ju je potaknuo da se prijavi za sudjelovanje u natjecanju 'Canadian Idol'. I nije pogriješio!

'Imala sam sreće što je Justin koji je planetarno poznat čuo moju pjesmu. Nemam riječi iskazati svoju sreću', prokomentirala je Carly koja za sebe kaže da je glazbeni štreber.

Svojim nastupom i jednostavnošću osvojila je i publiku i žiri glazbenog natjecanja 'Canadian Idol' te dospjela do visokog trećeg mjesta. Mlada je pjevačica potpisala i ugovor za Schoolboy Records/Interscope, koju vode Scooter Braun i Justin Bieber. Nekako nam se čini da vrijeme Carly Rae tek dolazi.