PREPOZNAJ ZNAKOVE

Jesi li se zakačila za zločestog dečka?

19.04.2012 u 15:14

Bionic
Reading

Mnoge cure kad-tad kapituliraju pred šarmom zločestih momaka. Znaš li ih prepoznati? Možda ti pomogne ovih nekoliko znakova

Vjerojatno je svaka cura barem jednom u životu imala prilike upoznati nekog zločestog dečka. Loši dečki su strastveni, impulzivni, nije ih briga za mišljenje drugih i često otvoreno pokazuju ljubomoru što je nekad djevojkama prilično uzbudljivo i laskavo (ako nije pretjerano).

Istraživanja su pokazala da su mnoge cure slabe na zločeste dečke - željele to priznati ili ne, sve se nadaju da su dovoljno posebne da se frajer smiri zbog njih, i dovoljno moćne da ga 'promijene na bolje'.

Naravno, teško je generalizirati no o lošem dečku moraš znati ovo: a) uvijek prvi gubi interes b) kad ode, budi sigurna da prolaziš sve ono što su iza njega prolazili deseci cura prije tebe.

Kako prepoznati zločestog dečka?

1. Previše je samouvjeren
Ako te poljubi za laku noć i bez kaže 'imao sam sreću provesti divnu večer s najljepšom curom u gradu', vjerojatno imaš posla sa zločestim dečkom. On je pravi majstor koji ćete već na prvom spoju oboriti s nogu svojom slatkorječivošću i učiniti da se osjećaš stvarno posebnom. Obični dečki su ipak malo zbunjeni, a samo oni iskusni 'profići' znaju ovako ležerno i pretjerano laskati. Budi uvjerena da to što govori zaboravi čim ti okrene leđa.

2. Prati ga loš glas
O njemu kruže svakakve priče. OK, ne treba svemu slijepo vjerovati, ali neka ti se upali lampica, jer gdje ima dima, ima i vatre. Nemoj misliti da ga baš ti možeš promijeniti - nemoj to ni pokušavati, jer nećeš uspjeti.

3. Obavijen je velom misterije
Kad ga pitaš gdje živi i slično, nešto će muljati oko toga da je trenutačno kod frenda, ili doma preuređuju ili upravo boji sobu… Nikad te ne zove k sebi, a uvijek je sretan kad može navratiti k tebi. Hm, možeš posumnjati da je gotovo 100 posto u pitanju zloćko.

4. Nedostupan je kad ga trebaš
Uvijek ima nekakve probleme sa sredstvima komunikacije – ili mu je mob stalno pokvaren, nema signala, nije obnovio bon na mobitelu ili ga se iz nekog drugog razloga ne može dobiti. A ako bi se situacije kad te on prvi nazvao mogle nabrojati na prste ruke -  to bi mogao biti znak da i tvoj ljubljeni spada u kategoriju zločestih dečki.

5. On nikad nije kriv
Zloćko nikad neće reći da mu je žao ili priznati krivnju. Kad kasni na spoj ili nešto zabrlja - uvijek je život kriv, imao je baš peh, nikad nema sreće i sl. 

6. Imao je jako malo veza
Kad ga pitaš je li dosad imao ozbiljnu vezu, izgledat će shrvano. Ustvari, reći će ti da je imao samo jednu veliku ljubav. Bila je to nevjerojatna ljubav, ali ne brini, prebolio ju je. Vjeruješ li mu i mrvicu?

7. U kontaktu je s puno cura
Ako na Facebooku dobiva gomile poruka od cura za koje tvrdi da su mu samo frendice ili stalno salje SMS-ove nekim, kako kaže, 'starim frendicama', ovo je znak za uzbunu.