tportal.hr

Zagreb
+4
Osijek
0
Pula
+10
Rijeka
-
Zadar
+9
Split
+12
Dubrovnik
+11

MILEY CYRUS

Nisam anoreksična, nego alergična na gluten

Nedavne fotke mršave Miley Cyrus na trčanju proširile su glasna šaputanja da boluje od anoreksije, što je ona negirala

Datum objave:
10.4.2012 6:29

Zadnja izmjena:
10.4.2012 9:00

 
Spekulacije o anoreksiji podgrijala je i sama Miley Cyrus stavivši na Twitter fotku na kojoj miriše brzu hranu, odbijajući je i pojesti. 'Ne mogu to jesti. Ali zato mogu opako mirisati. Sline mi cure u potocima', napisala je Miley uz fotku.

Nakon toga, šaputanja o anoreksiji postala su sve glasnija te je Miley odlučila reagirati. 'Svima koji misle da sam anoreksična moram reći da nije riječ o tome, već sam alergična na gluten i laktozu. To nema veze s debljinom, već sa zdravljem.'

No Miley nije stala na objašnjenju, već je krenula poticati svoje fanove da i oni odbace iz svoje prehrane tu bjelančevinu koja se nalazi u pšenici, raži, ječmu, piru i zobi. 'Svi biste trebali probati izbaciti gluten na tjedan dana! Promjena na vašoj koži, fizičkom i mentalnom zdravlju je nevjerojatna! Kad to probate, nećete se više vratiti glutenu', napisala je Miley na Twitteru.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr