tportal.hr

Zagreb
+14
Osijek
+15
Pula
+14
Rijeka
-
Zadar
+12
Split
+17
Dubrovnik
+15

MILEY CYRUS

Nisam anoreksična, nego alergična na gluten

Nedavne fotke mršave Miley Cyrus na trčanju proširile su glasna šaputanja da boluje od anoreksije, što je ona negirala

Datum objave:
10.4.2012 6:29

Zadnja izmjena:
10.4.2012 9:00

 
Spekulacije o anoreksiji podgrijala je i sama Miley Cyrus stavivši na Twitter fotku na kojoj miriše brzu hranu, odbijajući je i pojesti. 'Ne mogu to jesti. Ali zato mogu opako mirisati. Sline mi cure u potocima', napisala je Miley uz fotku.

Nakon toga, šaputanja o anoreksiji postala su sve glasnija te je Miley odlučila reagirati. 'Svima koji misle da sam anoreksična moram reći da nije riječ o tome, već sam alergična na gluten i laktozu. To nema veze s debljinom, već sa zdravljem.'

No Miley nije stala na objašnjenju, već je krenula poticati svoje fanove da i oni odbace iz svoje prehrane tu bjelančevinu koja se nalazi u pšenici, raži, ječmu, piru i zobi. 'Svi biste trebali probati izbaciti gluten na tjedan dana! Promjena na vašoj koži, fizičkom i mentalnom zdravlju je nevjerojatna! Kad to probate, nećete se više vratiti glutenu', napisala je Miley na Twitteru.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


Koja 'Stellina' zvijezda vam je bolja?modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr