tportal.hr

Zagreb
+7
Osijek
+8
Pula
+6
Rijeka
+12
Zadar
+8
Split
+13
Dubrovnik
+13

CIJENA? PRAVA SITNICA!

Prodaje se selo iz filma 'The Hunger Games'

Napušteni gradić u američkoj saveznoj državi North Carolina Henry River Mill Village, u kojem su snimljene neke od ključnih scena blockbustera 'The Hunger Games', našao se na tržištu nekretnina, a oni dubljega džepa mogu ga kupiti za 1,4 milijuna dolara, odnosno nešto manje od osam milijuna kuna

Datum objave:
8.4.2012 9:00

Zadnja izmjena:
8.4.2012 10:29

 
Gradić Henry River Mill Village, koji se nalazi u američkoj saveznoj državi North Carolina, poslužio je za snimanje nekih od ključnih scena novog popularnog filma 'The Hunger Games'. Upravo taj napušteni gradić u filmu predstvlja District 12 u kojem živi Katniss Everdeen, koju glumi Jennifer Lawrence.

Gradić Henry River Mill Village prostire se na 72 hektara, mlin u tome mjestu, koji nosi isto ime kao i gradić, zatvoren je 60-ih godina prošloga stoljeća, a zadnji stanovnik ovoga grada odselio se 1987. godine. Trenutačni vlasnik grada, 83-godišnji Wade Shepherd, očito namjerava dobro profitirati te je u ključnome trenutku odlučio prodati grad koji je postao popularan zbog filma 'Hunger Games' snimljenog prema romanu Suzanne Collins.

185631,182816,184044,184308

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr