MLADENAČKI SNOVI

Paris otkrila čime se željela baviti kao tinejdžerica

03.04.2012 u 15:54

Bionic
Reading

Slavna jetseterica oduvijek jako voli životinje, pa je kao tinejdžerica čak željela postati veterinarka

'Htjela sam biti veterinarka jer obožavam životinje. Ali kad sam shvatila da bih ih morala rezati i davati im injekcije, odustala sam od te ideje', kaže Paris Hilton dodavši kako je bila dobra učenica te da joj je najbolje išla likovna umjetnost i pisanje.

Nakon što je odustala od veterine, zagrijala se za glumu, piše Seventeen.

Iako se to na prvi pogled nikad ne bi reklo, 31-godišnja Paris je zapravo nabrijana na adrenalinske sportove – skakala je s padobranom, surfala i igrala hokej.

'Kako bih impresionirala jednog dečka, okušala sam se u skakanju s padobranom. Probala sam i oduševila se time. Poslije sam to puno puta ponovila jer mi se jako svidjelo', kaže Paris.

Ipak, priznaje da je uvijek bila šminkerica.

'Obožavala sam nježne boje, posebno ružičastu. Moj stil je još uvijek sličan tome. Rekla bih, 'Barbie' jednom, 'Barbie' zauvijek', rekla je Paris.

Iako više nije popularna kao nekad, plavokosa bogatašica najavljuje svoj povratak na glazbenu scenu s novim albumom. Riječ je o nasljedniku njezinog dance-pop debija 'Paris', objavljenog još 2006., koji planira objaviti do kraja ove godine, a priča se da će snimati s LMFAO i Snoop Doggom