Teen TEEN ZVIJEZDA

Kakav savjet može udijeliti mlada Demi Lovato?

  • Autor: tportal.hr
  • 3.4.2012 9:12:03
  • 3.4.2012 7:00:00

Mlada glumica i zvijezda filma 'Camp Rock' Demi Lovato kaže kako smatra da mediji stvaraju sasvim krivu sliku ljepote te da vrše pritisak na mlade djevojke tako što hvale nezdrav i mršav izgled

'Smatram kako mediji dosta često veličaju nezdrav i jako mršav izgled, što na određeni način vrši pritisak na mlade djevojke koje se još uvijek traže', rekla je Demi Lovato u intervjuu za Daybreak.

'Mnoge mlade djevojke su jako nesigurne i u medijima traže odgovor kako bi trebale izgledati, zbog toga bi filmska i televizijska industrija trebale biti puno odgovornije', dodala je Demi.

19-godišnja pjevačica i glumica 2010. godine neko vrijeme je provela na rehabilitaciji zbog poremećaja u prehrani i depresije, a na pitanje koji bi savjet dala mladim djevojkama, Demi kaže: 'Koliko god boli kada netko ponižava, uvijek digni visoko digni glavu i reci svima što se događa. Ne možete sve držati u sebi, opasno je u sebi sakupljati sve te emocije.'

Demi je otkrila i kako njezini problemi nisu bili uzrokovani slavom, već su započeli kada joj je bilo 12 godina, kada su je maltretirali u školi, no sada je, kako kaže, srećom potražila pravu pomoć te riješila sve probleme.

Lijepa pjevačica i glumica je jako ponosna na svoj novi singl 'Skyscraper', za koji kaže da govori o rješavanju problema te da je to savršena pjesma za povratak karijeri.

174414,168904,162993,162741
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više