NINA DOBREV

Svi se otimaju za prelijepu Elenu iz 'Vampirskih dnevnika'

29.03.2012 u 15:55

Bionic
Reading

Zgodna Nina Dobrev (23), najpoznatija po svojoj dvostrukoj ulozi u TV seriji 'Vampirski dnevnici' u kojoj glumi Elenu i Katherine, ne treba se brinuti oko svoje karijere

Ovu prelijepu kanadsku glumicu bugarskih korijena vidjet ćemo u još jednoj zanimljivoj ulozi.

U filmu 'The Perks of Being a Wallflower', redatelja Stephena Chboskyja prema romanu objavljenom 1999. godine, Nina tumači stariju sestru introvertiranog mladića Charlieja. Osim nje u ovom filmu koji u kina dolazi na jesen igraju Logan Lerman i omiljena nam 'potterica' Emma Watson

Nina kaže da bi u budućnosti voljela snimiti što više različitih filmova, a poseban izazov bio bi joj rola problematične djevojke. Osim što joj super ide u poslu, Ninin privatni život je prava bajka.

U stvarnom životu u vezi je sa zgodnim Ianom Somerhalderom, zlim vampirom Damonom iz serije 'Vampirski dnevnici'. Ovaj glumac se već s deset godina počeo baviti manekenstvom, a radio je za poznate modne kuće Calvin Klein, Dolce & Gabanna, Gucci, Versace i dr.

Zanimljiv je podatak da je Ian bio uvjeren da je prokockao ulogu u 'Vampirskim dnevnicima'. Kako kaže, za audiciju je saznao tek u 22 sata navečer, a do jutra je trebao naučiti tekst, što mu se činilo nemogućom misijom. Ipak, čini se da je Ian totalno očarao producente, pa su mu dali ulogu.

Inače, ovu popularnu seriju gledatelji mogu pratiti na Doma TV.