EMMA WATSON:

'Harry Potter će me uništiti'

22.04.2009 u 15:50

Bionic
Reading

Emma Watson, 19-godišnja zvijezda filmskog serijala o čarobnjaku Harryju Potteru, izjavila je da će biti potpuno iscrpljena nakon što završi snimanje osme po redu ekranizacije popularnih knjiga J.K.Rowling

Emma, koja se proslavila ulogom Hermione Granger, štreberice iz Hogwartsa, kaže da će nakon snimanja zadnjeg filma iz franšize biti potpuno strgana.

Iako u travnju 2008, napunivši 18 godina, u svojem vlasništvu ima cijelo bogatstvo (oko 10 milijuna funti, koliko je zaradila glumom u filmovima o Harryju Potteru), Emma smatra da je fakultetska diploma vrlo bitna pa će ove jeseni krenuti na prestižno sveučilište Yale.

Mlada zvijezda je otkrila da je istovremeno i jako tužna kada pomisli na to da će iduće godine imati zadnju priliku družiti se s glumačkom ekipom iz Harryja Pottera, koja joj je prirasla srcu.

'Pola sam svojeg života provela u društvu tih ljudi. Odrasla sam na setu i formirala se kao osoba. Kada sve završi, bit ću jako tužna. Ekipa sa seta mi je poput obitelji', kaže glumica, naglasivši da će joj prijateljstva koja je tu stekla uvijek puno značiti.

Rekla je na kraju da će nakon snimanja Harryja Pottera njezin život ući u novu fazu. Dodala je i da se ne druži toliko često s kolegama sa seta, Danielom Radcliffeom i Rupertom Grintom, iako ih doživljava kao braću.

'Iskreno, toliko se intenzivno viđamo na snimanjima da bi svako druženje izvan posla bilo ipak previše', rekla je Emma.