ED WESTWICK:

Volio bih jednog dana biti James Bond

20.03.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Ed Westwick, 24-godišnji britanski glumac kojeg znamo kao opasnog zavodnika Chucka iz teen serije 'Tračerica', ne želi ostati zapamćen samo po toj ulozi

Ed priznaje da se nakon pet sezona serije 'Tračerica' zasitio svoje uloge pa planira što pažljivije birati uloge, piše Extra.

'Ako ne postavim neke kriterije, postat ću samo još jedno TV lice. Zato se ne želim ukalupljivati u uloge. Želim puno zanimljivih angažmana u budućnosti koji će mi biti izazov', kazao je Ed.

Trenutačno ga možemo vidjeti i u filmu 'J. Edgar' s Leom DiCaprijem u glavnoj ulozi. Kao i svaki britanski glumac, mašta o ulozi tajnog agenta 007, Jamesa Bonda.

'To bi bilo ostvarenje mojih snova', kaže.

Ed Westwick je u stvarnom životu potpuna suprotnost svom ušminkanom liku iz 'Tračerice'.

Nosi izlizane traperice, voli rock klubove, izlaske u pubove, a opušta ga vrtlarstvo. Ed ima i bend The Filthy Youth u kojem pjeva i svira gitaru, no kako kaže, nema puno vremena posvetiti se toj svojoj velikoj ljubavi.

Inače, Westwick se na setu 'Tračerice' zaljubio u Jessicu Szohr, egzotičnu ljepoticu koja igra Vanessu. Iako imali neke krize i prekidali, još uvijek su zajedno, a Jessica je puna riječi hvale za Eda. Njihova ljubav nastala je iz prijateljstva, a jedna od pet Edovih tetovaža na kojoj stoji 'You Make Me Feel Like the One' navodno je posvećena upravo Jessici.

'On me zna nasmijati i super nam je zajedno', rekla je Jessica.