SHAY MITCHELL:

Bez oklijevanja prihvatila sam ulogu biseksualke

17.03.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Shay Mitchell, mlada kanadska glumica, svjetsku je slavu stekla kao Emily iz 'Slatkih malih lažljivica', hit teen serije koja se u nedjelju, 18. ožujka, ponovno počela emitirati na Doma TV-u. Simpatična glumica rođena u Kanadi kaže da nije puno oklijevala oko prihvaćanja te uloge

'Trebala sam glumiti Spencer, no odmah sam se zaljubila u lik Emily. Ona je djevojka koja je odrasla u konzervativnoj sredini, imala je dečka i odlična je plivačica. Emily se bori se s definiranjem vlastite seksualnosti. Mislim da nas seksualna orijentacija ne bi trebala određivati. Ja sam, pak, odrasla u sasvim drugačijem okruženju od Emily. Moji su me roditelji poticali da budem ono što jesam. Ulogu Emily prihvatila sam bez puno razmišljanja. Voljela bih kad bi to potaknulo tinejdžere da se lakše nose s vlastitom seksualnosti', smatra Shay.

Dodala je da misli kako se mladima sviđa serija 'Slatke mlade lažljivice' jer ih privlači to što se mogu poistovjetiti s tim situacijama i problemima.

'Tinejdžeri vide da se i likovi razvijaju i odrastaju. Tako je i u stvarnom životu. Nadam se da gledatelji mogu shvatiti da nisu jedini koji se nose s tim problemima', kaže Shay koja će u travnju proslaviti 25. rođendan.

Zanimljivo je da je većina scena ove serije snimana na setu kultne serije 'Gilmorice'

Inače, druga sezona 'Slatkih malih lažljivica' donosi otkrivanje identiteta 'A', a netko će biti i uhićen zbog ubojstva Alison. Najavljena je i smrt jednog od likova koja će sigurno šokirati fanove serije. U studenom prošle godine ABC je potvrdio da će se snimati i treća sezona SML-a