LEIGHTON MEESTER:

Ne želim se udati

16.03.2012 u 13:00

Bionic
Reading

Leighton Meester (25), najpoznatija po ulozi Blair Waldorf iz serije 'Tračerica', skeptična je prema braku

Zgodna brineta koja uživa u svom solo statusu nakon prekida s kolegom iz 'Tračerice' Sebastianom Stanom (Carter Baizen)nije sigurna želi li se ikad udati.

Leighton je bila dvije godine u vezi sa Sebastianom, a prekinuli su 2010. Lijepa glumica od tada je solo, a kako kaže, ni ne žuri joj se u vezu ili brak.

'Tip sam osobe koji ne može biti s nekim tek toliko da se bude s nekim. Nisam imala dečka do svoje 18. godine. Za mene nije najvažnija stvar na svijetu imati dečka. Naravno, ako ste zaljubljeni, to je prelijepo', kaže Leighton Meester.

Zvijezda serije 'Tračerica' odrasla je u teškim uvjetima (rođena je dok je njezina majka Constance služila zatvorsku kaznu zbog krijumčarenja droge), no kaže da nije dopustila da to utječe na nju.

'Kad pogledam unazad, pamtim samo lijepe stvari iz djetinjstva. Puno sam vremena provodila na plaži s prijateljima. Roditelji su me voljeli. Uvijek nastojim izvući iz svega najbolje, jer to su stvari na koje ne možete utjecati. Najlakše bi to bilo iskoristiti kao izgovor za sve u životu', rekla je Leighton.