Teen NOVI GLOBALNI FENOMEN

'Igre gladi' nadmašit će sagu 'Sumrak'?

  • Autor: E. K.
  • 23.3.2012 14:42:12
  • 14.3.2012 14:08:51

Sudeći prema zanimanju za pretprodaju karata u SAD-u, uskoro nam slijedi novi svjetski teen filmski fenomen koji će potpuno zasjeniti sagu 'Sumrak' i ultrapopularne vampire i vukodlake. Riječ je o 'Igrama gladi', prvom nastavku prema književnoj trilogiji autorice Suzanne Collins

Film u američka kina stiže idućega tjedna, a filmski znalci procjenjuju da će 'Igre gladi' zaradom 'prešišati' i najpopularnije filmove za mlade, tj. sve nastavke Harryja Pottera i sage 'Sumrak'.

Filmski analitičari predviđaju da će film 'Igre gladi' koji režira Gary Ross s odličnom mladom glumicom Jennifer Lawrence u glavnoj ulozi, nadmašiti zaradom film 'Praskozorje - 1. dio' (saga 'Sumrak') koji je u prvom vikendu prikazivanja u studenom prošle godine zaradio nevjerojatnih 138 milijuna dolara.

Zasad rekord drži posljednji nastavak 'Harryja Pottera' sa 169 zarađenih milijuna dolara u prvom vikendu prikazivanja, no mnogi su uvjereni kako će 'Igre gladi', mračna priča o tinejdžerima koji se u TV realityju bore za život, smještena u budućnost u državu Panem, nastalu na pepelu SAD-a, biti novi veliki hit.

Filmski analitičari misle kako će film zaraditi između 100 i 120 milijuna dolara, a iako su ciljana publika uglavnom tinejdžerice, neki pokazatelji kažu da su 'Igre gladi' u puno većem postotku zanimljivije i dečkima za razliku od sage 'Sumrak', što, naravno, onda jamči i više prodanih kinoulaznica.

A od ovoga tjedna sve što vas zanima o filmu 'Igre gladi' možete saznati i na NAŠOJ PODSTRANICI!


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više