JENNIFER LAWRENCE:

Žalosno je da su i vrlo mlade cure opsjednute dijetama

07.03.2012 u 09:36

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence (21), najpoznatija po ulogama u filmovima 'Zimska kost' i 'X-Men: First Class', kaže da joj je teško razumjeti opsjednutost dijetama

'Čak i vrlo mlade cure pričaju kako moraju smršavjeti, drže dijete i opsjednute su kalorijama. Mislim da je to žalosno. Najvažnije je izgraditi zdrav odnos prema svome tijelu. Djevojke bi trebale imati neke normalne uzore. Kad sam bila u srednjoj školi, mnoge cure su se pretvarale kako imaju problema s prehranom jer se tada pričalo kako su Lindsay Lohan i Nicole Richie anoreksične. Mislile su da je to kul! Bila sam u šoku i mami sam ispričala kako neke učenice u školi ne žele jesti kruh', rekla je Jennifer, zvijezda filma 'Igre gladi' ('The Hunger Games') u intervjuu za Seventeen.

Za okrutni svijet prikazan u filmu 'Igre gladi' (The Hunger Games) kaže da nije daleko od stvarnosti.

'U 'Igrama gladi' borimo se ostati živi. To nije puno drukčije od npr. nekih ekstremnih sportova gdje ljudi također mogu stradati. Naviknuti smo na takve prizore i nas je zbilja teško šokirati', rekla je Jennifer.

Glumica je dodala kako se na snimanju filma 'Igre gladi' sprijateljila s kolegama Joshom Hutchersonom i Liamom Hemsworthom.

'Meni su oni poput braće. Super smo se družili i provodili vrijeme na setu. Stalno bismo smišljali neke zadatke. Bilo je zabavno', rekla je Jennifer.