JENNIFER LAWRENCE:

Volim nositi naizgled nespojivu odjeću

02.03.2012 u 14:17

Bionic
Reading

Jennifer Lawrence, za koju se priča da će biti nova velika zvijezda nakon premijere filma 'The Hunger Games' (Igre gladi) koji i u naša kina stiže 22. ožujka, otkrila je da je po pitanju mode vrlo nepredvidljiva

Jennifer svoj smisao za modu opisuje kao pomalo šizofreničan.

'Vrlo sam nepredvidljiva. U stanju sam trendi stvari iskombinirati s nekim grungy komadom odjeće. Nosit ću ženstvenu orglicu s muškim robusnim satom. Volim takve otkačene kombinacije. Nekad sam nosila npr. bratove košulje sa suknjama. Uživam u modnim eksperimentiranjima', kaže Jennifer.

Ova talentirana glumica, najpoznatija po ulozi u filmu Zimska kost, ima glavnu ulogu u ekranizaciji filma The Hunger Games, prema trilogiji književnice Suzanne Collins namijenjene tinejdžerima, pa se već neko vrijeme priča da će Jennifer uskoro istisnuti Kristen Stewart (saga 'Sumrak') po pitanju popularnosti.

Jen pak kaže da nimalo ne zavidi Kristen jer nikad nema mira od paparazza i fanova.

'Nikad ne bih voljela biti toliko popularna. Kad vidim pod kakvim je povećalom Kristen, odmah pomislim: 'Ne želim biti toliko popularna.' Ne znam kako bih se nosila s tolikom pozornosti medija i javnosti. To je veliko opterećenje', kaže Jennifer.