SELENA GOMEZ:

Justin mi je poklonio prsten u znak prijateljstva

27.02.2012 u 10:43

Bionic
Reading

Prsten koji je osvanuo na ruci Selene Gomez podigao je puno medijske prašine i rastužio Bieberove obožavateljice, no mlada glumica i pjevačica kaže da je taj prsten uoči Valentinova dobila u znak prijateljstva od svog dečka Justina Biebera

Selena Gomez (19) koja se na meti online mrzitelja (tzv. hejtera)našla zbog dečka s kojim je u vezi od prosinca 2010. godine, objasnila je da je riječ o prijateljskom poklonu.

'Ne, ne, to nije zaručnički prsten. Justin mi ga je poklonio u znak prijateljstva. To je na neki način naša interna šala', kaže Selena, piše Access Hollywood.

Inače, mlada se zvijezda požalila kako u školi nije bila popularna.

'Nisam imala puno prijatelja. Družila sam se samo s dvije frendice. Bila sam dosta povučena i nisam baš imala samopouzdanja. Ipak, nitko me nije maltretirao jer je moja rođakinja bila dio najpopularnije klike. To je mi bila sretna okolnost. Uvijek me je štitila pa me se nitko nije usudio gnjaviti', kaže Selena Gomez koja se proslavila ulogom u seriji 'Wizards of Waverly Place'

Sel je najavila kako će svoju glazbenu karijeru pod nazivom Selena and The Scene na neko vrijeme zamrznuti kako bi se posvetila svojoj glumačkog karijeri.