DEMI LOVATO:

Ne znam što bih bez svoje majke

11.02.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Disneyjeva zvijezda koja je uspješno prebrodila nagomilane emocionalne probleme zbog kojih se liječila u rehabilitacijskom centru prošle godine kaže da joj je velika podrška mama Dianna

'Mama je bila cijelo vrijeme uz mene. Imam njenu veliku podršku u svemu što radim. Iskreno, nisam sigurna kako bih sve to podnijela da nisam imala nju uz sebe. Ona je sjajna osoba koju jako volim i poštujem', rekla je Demi Lovato (19) koja je priznala da je zbog loše slike o sebi počela piti i drogirati se.

Demi je zahvalna što ima veliku podršku svoje majke, a obzirom da s ocem nije u kontaktu. Njezini su se roditelji razveli kad je bila mala, tako da s mamom ima vrlo blizak odnos.

'Važno je osjećati se voljenom osobom. Divno je kad vam netko da drugu priliku. Ne znam što bih bez mame', rekla je glumica i pjevačica Demi.

Dodala je da se nada da je u ovu godinu ušla puna entuzijazma.

Pohvalila je i svoje prijateljice Selenu Gomez i Miley Cyrus, koje su bile uz nju u najtežim trenucima. Rekla je da će se u budućnosti fokusirati na svoju glazbenu karijeru te da još nije spremna na povratak u glumačke vode.