PRIPREME ZA NOVI FILM

Vanessa Hudgens se preselila u sklonište za beskućnike

10.02.2012 u 08:43

Bionic
Reading

Mlada glumica Vanessa Hudgens priprema se za svoju novu ulogu u filmu 'Gimme Shelter', a kako bi se što bolje pripremila, svoj dom je na nekoliko dana zamijenila životom u skloništu za beskućnike

Ta 23-godišnja glumica nakratko je udobnost vlastitog doma zamijenila skloništem za beskućnike. Naime, kako bi se mogla što bolje pripremiti za ulogu u novom filmu 'Gimme Shelter' u kojemu će glumiti trudnu tinejdžericu bez doma, Vanessa se preselila u sklonište za beskućnike u New Jerseyju.

'Igrat ću trudnu tinejdžericu koja nema gdje živjeti te krov nad glavom potraži u skloništu za maloljetnike u New Jerseyju. Zbog toga sam se na nekoliko dana preselila u sklonište za beskućnike kako bih što bolje utjelovila novi lik', rekla je Vanessa te dodala kako je u skloništu živjela dva tjedna s ostalim djevojkama i na taj način bolje upoznala samu sebe.

Glumica koja je donedavno imala prekrasnu dugu kosu ošišala se na kratko, a u 'Rachael Ray Showu' otkrila je kako je to učinila zbog jednog traumatičnog događaja. 'Zapravo sam se ošišala zbog ovog filma, a učinila sam to sama, bez ičije pomoći', rekla je.