LILY COLLINS:

Julia Roberts me zaprepastila svojom zloćom

01.02.2012 u 11:54

Bionic
Reading

Lily Collins igra Snjeguljicu u još jednoj filmskoj verziji poznate bajke pod nazivom 'Mirror Mirror'. Mlada glumica otkrila je zanimljivosti sa seta tog filma u kojem igra i slavna Julia Roberts

22-godišnja kći glazbenika Phila Collinsa kaže da će se mnogi iznenaditi kad vide Juliju Roberts u, za nju, posve neobičnoj ulozi.

'Julia Roberts se sjajna u ulozi zle kraljice. Još uvijek je to ona sa svojim prekrasnim osmijehom, no njezin hladan pogled i smijeh će vam utjerati strah u kosti. Bila sam zbilja u šoku kad sam je vidjela. Julia je odlična glumica i ovo je jedna od njezinih ponajboljih uloga', kaže Lily.

Otkrila je da bi joj se Julia na pauzama snimanja ispričala zato što je bila zla.

'Rekla bi mi: Oprosti što sam bila toliko zla. No onda bi se počela smijati i vratio bi se joj se taj čudni pogled. Odlična je u toj ulozi', kaže Lily, koja je prošle godine bila u središtu pozornosti jer je nekoliko mjeseci bila u vezi s Taylorom Lautnerom iz sage 'Sumrak'.

Inače, u kinima ćemo ove godine moći vidjeti još jednu filmsku verziju poznate bajke o Snjeguljici. U filmu 'Snjeguljica i lovac' glavne uloge igraju Kristen Stewart i Charlize Theron