ZAPAMTITE NJEZINO IME

Upoznajte još jednu slatku Olsenicu

03.02.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Elizabeth Chase 'Lizzie' Olsen, mlađa sestrica Mary-Kate i Ashley, polako izlazi iz sjene slavnih blizanki

Elizabeth Olsen (22) novo je ime na zvjezdanom nebu, a za razliku od svojih mega poznatih sestara, s kojima je vrlo bliska, bira sasvim drukčije uloge.

Mlada glumica nekoliko godina živi u New Yorku gdje je diplomirala glumu na sveučilištu Tisch, a obrazovanje joj je vrlo bitno pa je ponekad sa seta morala juriti na predavanje.

Mlada je glumica oduševila svojom glumom u filmovima 'Silent House', 'Martha Marcy May Marlene', 'Peace, Love&Misunderstanding' kao i u najnovijem 'Red Lights' u kojem glumi u društvu Roberta de Nira.

Mary-Kate, Elizabeth i Ashley Olsen

Zahvaljujući pokazanom talentu, Elizabeth se ne treba brinuti da će biti bez angažmana – naime, samo je zasipaju ponudama. Tako ćemo je vidjeti u provokativnom filmu s Dakotom Fanning 'Very Good Girls' o dvije prijateljice koje se zaljubljuju u istog dečka, a čija je premijera zakazana za iduću godinu.

Ova simpatična plavuša kaže da joj je ne ostaje puno vremena zbog silnih obveza, no uvijek nađe vremena za druženje sa sestrama, slavnim glumicama, a sada modnim ikonama koje također žive u New Yorku.

'To je sjajan osjećaj. Jako smo povezane i kad god imam problema, Mary-Kate i Ashley su tu. Gdje god da jesu, uvijek dođu na moj rođendan. Vrlo smo bliske', rekla je Elizabeth dodajući da ju je svijet showbizza i medijska pompa oko sestara plašila u prošlosti.

Iako slična sestrama, Elizabeth Chase 'Lizzie' Olsen, viša je desetak centimetara (170 cm), no i ona je baš poput slavnih blizanki, pozornost medija privukla je i svojim stilom odijevanja.

I Elizabeth ima smisla za lijepo odijevanje, a na crvenom tepihu nosila je kreacije iz modne linije The Row koju su osmislile Mary-Kate i Ashley. Lizzie kaže da ih često pita za savjet.
Stoga ne čudi da se jedno vrijeme šuškalo da je upravo najmlađa Olsenica u igri za ulogu mlade Carrie Bradshaw u 'Seksu i gradu' o njezinim počecima u New Yorku.

'Obožavam 'Seks i grad', no ne mogu ni pomisliti da bih mogla igrati Carrie jer je ona jednostavno previše kul', zaključila je skromno Elizabeth.

'Ne bih se nikad mogla baviti modnim biznisom. U tome su Mary-Kate i Ashley nenadmašne. Volim poslušati njihove savjete jer imaju sjajan osjećaj za stil. Volim i odjeću iz njihove druge modne linije Elizabeth and James', kaže Elizabeth koja obožava lude modne dodatke.