MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI

Stvari koje jako živciraju cure, a dečki ih čine

19.01.2012 u 11:50

Bionic
Reading

Cure i dečki ponekad su zbilja toliko različiti da se mnogi, iživcirani postupcima svoje bolje / gore polovice, zapitaju kako uopće uspijevamo komunicirati

Prisjetili smo se nekih stvari koji dečki možda i nesvjesno čine, a strahovito izluđuju njihove partnerice. Naravno i cure također imaju svoje 'mušice', no to je već jedna druga tema.

Višesatne kave s prijateljicama dovedu uvijek do istih zaključaka te dobro poznate tvrde kako su cure s Venere, a dečki s Marsa. No i dečki smatraju da s curama katkad nije lako. Sjetili smo se nekih stvari koje dečki rade, a koje njihove ljepše polovice dovode do ludila. Dakako, ovaj popis nije konačan pa slobodno u komentarima ispod teksta nadodajte što vas još živcira, a vaš najdraži to konstantno radi.

Zaboravljanje važnih datuma: Uf, ovo cure jako živcira! One žele da se dečkima upali lampica prije važnih datuma, a ne da moraju svog dragog podsjećati na vlastiti rođendan ili godišnjicu veze.

Šutnja: Kad dečke nešto muči, cure moraju odgonetavati što im se mota po glavi jer većina ne voli razgovarati o problemima. Cure jednostavno ne mogu shvatiti zašto dečki ne žele reći što ih muči. Zato razgovarajte!

Buljenje u druge cure, okretanje za njima ili komentiranje istih: Nije li to i vrlo nepristojno? Ovu naviku, bez obzira na pravdanje da to ne znači ništa ili da je to nesvjesno, cure mrze! Kad su cure u društvu svog dečka, žele se osjećati kao prave kraljice. Zato ako ne želite izazvati eksploziju bijesa vaše drage, tu naviku iskorijenite ili svedite na minimum.

Opsjednutost sportom:
OK, jasno je da se neki sportski događaji ne smiju propustiti, a i mnoge cure rado pogledaju zanimljivu utakmicu (posebno ako tamo paradira gomila zgodnih komada savršenih tijela, hehe), no opsesivno praćenje svih mogućih sportskih programa, poput treće austrijske nogometne lige, doista je too much.

Kad ne slušaju što im cure pričaju:
Ili slušaju, ali s jednim uhom! Ta navika jako ljuti cure, zato se aktivirajte kad vam djevojka nešto pokušava reći. To znači da dok slušate, gledate curu u oči i za to vrijeme ne gledate kroz prozor.

Neodgovaranje na poruke ili pozive:
OK, jasno je svima da je netko u gužvi, ali da se ne može u par sekundi kratko odgovoriti na poziv, e to je nešto što se nikako ne može shvatiti.

Muški izlasci:
OK, cure znaju da dečki moraju izlaziti i sa svojim muškim društvom, no ukoliko je ta muška zabava uvijek ispred druženja s dragom, to je već zabrinjavajuće. Ovo može biti kamen spoticanja u vezi, zato dečki dobro pazite da se vaša draga ne osjeti zapostavljenom.

Misteriozni status na Facebooku: Cure bi cijelom svijetu odmah objavile kako su u sretnoj vezi, no njihove bolje polovice ponekad nisu toliko ažurne u tome. Status na Facebooku također može biti povod za žestoku svađu s dragom.

Pasivnost u odlukama:
Curama, naravno, nimalo ne smeta kad je nešto po njihovome. No nitko ne voli kad uvijek jedna strana mora stalno predlagati i organizirati. Zato onu klasičnu 'Meni je svejedno, kako god ti hoćeš', dečki trebaju što manje upotrebljavati.