RAZLOG PREKIDA?

Avril se željela skrasiti, ali Brody nije

17.01.2012 u 09:53

Bionic
Reading

Iako se činilo kako će njihova ljubavna priča završiti happy endom, kanadska pjevačica Avril Lavigne i reality zvijezda Brody Jenner odlučili su se razići nakon dvije godine veze

Par je prohodao početkom 2010.godine vrlo brzo nakon što se Avril razvela od Derycka Whibleyja, frontmena kanadskog pop punk benda Sum 41.
Prema nekim nagađanjima, Avril i Brody nisu se mogli složiti oko planova za budućnost.

'Jednostavno više nije išlo. Avril se htjela skrasiti i zasnovati obitelj, no Brody još nije spreman za to. Osim toga, cijelo su ljeto bili razdvojeni jer je Avril bila na turneji. To je unijelo dodatne probleme u njihov odnos', ispričao je jedan dobro upućen izvor blizak mladom paru.

Brody (28), inače polubrat Kylie i Kendall Jenner, polusestara Kim Khloe i Kourtney Kardashian, nekad je navodno bio u vezi s mnogim showbizz ljepoticama, između ostalih i s Paris Hilton, Nicole Ritchie, Haylie Duff, Lauren Conrad te Playboyevom zečicom Jayde Nicole.

'Jednog dana voljela bih imati djecu. Zbilja to želim. Sad sam fokusirana na karijeru, ali da, obitelj mi je svakako u planu', rekla je Avril (27).