BUDI KREATIVNA

Napravi sama slatku mašnu od tila

11.01.2012 u 13:56

Bionic
Reading

Već nekoliko sezona mašne kao efektan modni dodatak nimalo ne gube na svojoj popularnosti. Nije ni čudo jer su zbilja neodoljive i slatke, a uz malo truda i minimalne troškove možeš brzo i lako doći do ovog simpatičnog modnog dodatka

Apsolutno se slažemo s time – mašna je modni detalj koji se može uspješno uklopiti u svaki stil, a izgleda u isti mah ženstveno, elegantno, koketno, ali i pomalo djetinjasto, ovisno o tome na koji se način nosi.

Mašne su danas doista posvuda, ima ih na cipelama, remenima, majicama, i u kosi, a mnoge pripadnice ženskoga spola ne mogu bez njih. Ovaj smo modni dodatak vidjeli i na šminkericama, ali i gotičarkama, pankericama, rokericama, ljubiteljicama metala… Mašna u trenu može podignuti svaku odjevnu kombinaciju.

Ipak, ne zaboravi da modni stilisti kažu da istovremeno ne treba imati nikada više od dvije mašne.

Super je stvar da sama vrlo lako i jednostavno možeš napraviti mašnu od prozračnog tila bez šivanja. Za to će ti biti potrebno: komad tila, kopča za kosu ('aligatorica') i trakica za sredinu mašne i samo prati objašnjenja u videotutorialu.

Ovu mašnu možeš staviti na kosu, pričvrstiti na rajf, zakačiti je na staru vestu ili majicu, a njome možete osvježiti staru torbu… Mogućnosti su velike, samo daj mašti na volju. Ovakav unikatni modni detalj zasigurno će mamiti poglede, a možda ti da gomilu novih ideja i potakne tvoju kreativnu stranu tijekom zimskih praznika.

Pa sretno!