COUNTRY POP DIVA

Tajne stila Taylor Swift

10.01.2012 u 13:00

Bionic
Reading

Omiljena američka djevojka iz susjedstva vlada vrhovima top ljestvica, a i po pitanju mode također se sjajno snalazi – njezin stil je mladenački, lepršav, potpuno u skladu s njezinim godinama te nikad ne prelazi granicu ukusa

Country pop senzaciju New York Times okarakterizirao je kao jednu od najboljih mladih kantautorica, a Billboard ju je proglasio ženom godine.

Taylor obožava modne dodatke poput kapa

Lijepa Taylor uspješno je isfurala casual stil uz primjese countryja, ali i rocka.

Mlada Amerikanka uživa u udobnim komadima odjeće koje vješto kombinira sa zgodnim modnim detaljima. Osnova njezinog dnevnog looka su udobne skinny hlače, karirane košulje i kape svih boja i oblika.

'Luda sam za kapama, a posebno onim beanie oblika. Imam ih bezbroj u ormaru. Slatke su i praktične. Super je stvar da mogu spasiti situaciju ukoliko ujutro niste stigli napraviti frizuru', rekla je Taylor Swift (22).

Taylor voli i slojevitu modu, a često je možemo vidjeti i u kardiganima i duljim vestama na kopčanje koje lijepo naglašavaju njezinu zavidno vitku liniju.

U njezinom ormaru mogu se pronaći uglavnom veseli tonovi i cvjetni uzorci bez kojih ljeti ne može, a u posljednje vrijeme, osim omiljenih kaubojskih čizama, rado nosi i oksfordice. Osim kapa, Taylor je ovisna i o interesantnim duljim ogrlicama s efektnim privjescima kojima se dobro opskrbila.

'Obožavam cipele na visoku petu s otvorenim prstima. U njima se osjećam ženstveno', rekla je Taylor koja je uvijek besprijekorno dotjerana na crvenom tepihu. No nju nikada nećete vidjeti razgolićenu ili u preotvorenoj odjeći. Taylor kaže da bi se u takvim kreacijama osjećala neugodno. 'Ne volim otkrivati previše kože. To nisam ja', objašnjava.

Iako kaže da voli eksperimentirati s frizurama, najradije svoju kovrčavu kosu nosi raspuštenu.

Premda je lansirala vlastiti parfem Wonderstruck, Taylor kaže da ima cijelu kolekciju mirisa no među najdražima su joj Lollia i Gwen Stefani. Maštovita je i vrlo kreativna, pa kaže da si ponekad sama izrađuje i ukrasne trake. 

'Volim i ukrase za kosu. Često si sama izrađujem trakice od sjajuckavih tkanina, a za to vam zbilja ne treba puno novaca. Takve me stvari silno opuštaju', rekla je Swift kojoj je nedavno ponuđena uloga u filmskoj verziji mjuzikla 'Les Miserables'.

Inače, Taylor je u suradnji s The Civil Wars snimila stvar Safe and Sound koja je u rekordnom roku postala jedna od najskidanijih stvari na iTunesu, a moći će se čuti i u budućem velikom filmskom hitu The Hunger Games Jennifer Lawrence u glavnoj ulozi.