TEEN MUKE

Znakovi koji odaju da ti se netko sviđa

16.04.2009 u 11:41

Bionic
Reading

Sve tvoje prijateljice stalno pričaju o svojoj simpi, a ti nisi sigurna bi li mogla tako okarakterizirati onog plavookog dečka iz susjednog razreda koji ti je presladak. Ponekad je teško zaključiti sviđa li nam se netko ili je to samo naklonost. U svakom slučaju, ako nisi sigurna u to sviđa li ti se zaista netko, možda ti pomognu naši savjeti

1. Stalno razmišljaš o toj osobi – analiziraš što ćeš mu reći kad se vidite i brineš se da ne izvališ neku glupost ili da napraviš nešto nepromišljeno. Stalno ti je u mislima njegov smijeh, njegovo lice, njegove rečenice. 

2. Problemi s koncentracijom – misli ti odlutaju i često se uloviš u maštanju o toj osobi. Teško se koncentriraš na nastavu ili na učenje. Rastresena si i ponekad ne znaš gdje si što ostavila. Hm, jasno je da su ti misli negdje drugdje – usmjerene na tog simpa dečka o kojem ne možeš prestati razmišljati.

3. Drukčije se ponašaš kad si u njegovoj blizini – crveniš se kad razgovaraš s njim ili se zbunjeno smiješ kad netko spomene njegovo ime. Postaješ nervozna jer si zabrinuta kakav će dojam kod osobe koja ti se sviđa izazvati tvoje rečenice ili ponašanje.

4. Nastojiš mu biti što bliže – napravit ćeš sve da mu se nekako približiš pa ćeš nagovarati frendice da se šećete po njegovom kvartu ili u blizini košarkaškog igrališta gdje znaš da ćeš ga sresti ili ako se još ne poznajete, barem vidjeti.

5. Dotjeruješ se više nego inače i na sve načine želiš ostaviti što bolji dojam na njega - razmišljaš o mogućim temama razgovora kako bi ga impresionirala svojom općom kulturom i znanjem, a naravno pri svemu tome želiš biti šarmantna, ultra zabavna i preslatka.

6. Premda inače nisi taktilni tip, stalno smišljaš izgovore da ga 'slučajno' dotakneš – to je jasan pokazatelj da se taj dečko itekako sviđa.

7. Stalno ga nesvjesno spominješ – iako možda ne izgovoriš njegovo ime, često u razgovoru s prijateljima potakneš neku temu o kojoj ste vas dvoje razgovarali ili spomeneš njemu drage filmove ili glazbu.

8. Ispunjavaš gomile ljubavnih testova ili kompatibilnosti horoskopskih znakova kako bi 'potvrdila' jeste li jedno za drugo.