NEPREŽALJENA LJUBAV

Ashley Tisdale u vezi s bivšim Taylorinim dečkom

04.01.2012 u 15:32

Bionic
Reading

Ashley Tisdale (26), zvijezda serije 'Hellcats', ako je vjerovati dobro upućenim izvorima, ima novog dečka kojem je country pop pjevačica Taylor Swift slomila srce

Ashley Tisdale koja se proslavila u filmskom serijalu 'High School Musical', u posljednje se vrijeme može vidjeti u društvu pjevača pop punk benda Boys Like Girls, Martina Johnsona koji je bio u kratkoj vezi s Taylor Swift  Mediji su tako objavili da je samo dan nakon prekida dvogodišnje veze sa Scottom Speerom, atraktivna Ash viđena s Martinom na jednom koncertu.

Martin Johnson je bio u kratkoj vezi s Taylor Swift

'Taylor Swift bila je zaljubljena do ušiju u Martina, no njezini su smatrali da on nije dečko za nju. Savjetovali su joj da se makne od njega jer ima reputaciju lošeg dečka. Ona ih je poslušala, a to je Martina jako pogodilo. Bio je slomljena srca. No nakon toga se jako promijenio', rekao je jedan izvor.

Ashley je nedavno prekinula vezu s redateljem spotova Scottom Speerom. Simpatična glumica jednom je prilikom otkrila da nije imala puno sreće u ljubavi jer su je dečki s kojima je bila varali.