ELLE FANNING:

Moje modne savjete sluša i starija sestra

30.12.2011 u 09:06

Bionic
Reading

Trinaestogodišnja Elle Fanning, mlađa sestra slavne Dakote (vampirica Jane iz sage 'Sumrak') pozirala je za naslovnicu Teen Voguea za veljaču 2012. te je otkrila par zanimljivih stvari o svom modnom stilu

Iako je vrlo mlada, Elle je zadivila svojim glumačkim talentom u hvaljenom filmu Sofije Coppole, 'Somewhere'. Baš poput njezine starije sestre Dakote, s kojom je vrlo bliska, i Elle ima nepogrešiv osjećaj za modu.

'Iznenadila sam se kad je Dakota tražila modni savjet od mene. Pomislila sam: 'Moja starija sestra me to pitala.' Bila sam zbilja ponosna', rekla je Elle.

Dodala je da voli retro stil, vesele boje i nježne uzorke.

'Radije bih izgledala kao djevojčica od dvije godine nego kao cura od 21. Volim isprobavati različite stilove. Meni i mojoj sestri lijepo stoji plava boja jer imamo plave oči. Volim nositi pastelne boje, a za posebne prilike biram ženstvenije kreacije. Sviđa mi se odjeća s mašnama ili volančićima', kaže Elle.

Za Elle, njezina sestra Dakota (17) kaže da ima najviše smisla za modu u obitelji Fanning.

'Elle prepoznaje dizajnere i njihove kolekcije. Ona je osoba od mode u našoj obitelji. Zbilja je veliki fan mode, ali ne u nekom materijalističkom smislu. Voli kreativnost i cijeni maštovitost dizajnera', rekla je Dakota za svoju mlađu sestru.

Elle je dosad radila s mnogim poznatim facama - Bradom Pittom, Stevenom Speilbergom, Francisom Fordom Coppolom i njegovom kćeri Sofijom te Scarlett Johansson.

Ipak, kaže da bi voljela raditi s Ryanom Goslingom ('Drive', 'Ta luda ljubav'), za kojeg kaže da joj je jako zgodan.

'Gledala sam film 'Ta luda ljubav' s prijateljicama i sve smo se zaljubile u Ryana', smije se Elle.