TAYLOR SWIFT:

Moji novi pothvati iznenadit će mnoge

29.12.2011 u 09:56

Bionic
Reading

Taylor Swift (22), jedna od najomiljenijih mladih američkih glazbenica, najavila je da će njezini budući pothvati iznenaditi mnoge

Simpatična country pop autorica koja karijeru nije gradila na golotinji ili skandalima kaže da planira neobične glazbene suradnje u 2012.

'U idućoj godini namjeravam napraviti neke neobične suradnje s glazbenicima iz potpuno različitih žanrova. Vjerujem da će to će biti veliko iznenađenje za moje fanove. Planiram eksperimentirati sa zvukom i odmaknuti se od svog uobičajenog stila', rekla je Taylor koja je izjavila da bi rado snimila duet s otkačenom Nicki Minaj.

Mlada je glazbenica, koja je u godini koja je na izmaku imala nekoliko ljubavnih razočaranja, kao i svake godine, Božić provela sa svojom obitelju u Nashvilleu.

Inače, njezina stvar Safe and Sound uvrštena je na soundtrack iščekivane ekranizacije prvog nastavka trilogije Suzanne Collins, The Hunger Games. Premijera tog filma koji režira Gary Ross s Jennifer Lawrence ('Zimske kosti') u glavnoj ulozi zakazana je za ožujak 2012.