ZVJEZDANI BOŽIĆ

Rob voli tulumariti, a Bieber birati darove

24.12.2011 u 08:00

Bionic
Reading

I poznati vole božićne praznike, a kako ih obilježavaju i po čemu ih pamte, doznajte u našem tekstu

Premda će ove godine Robert Pattinson (25), glumac iz sage 'Sumrak', Božić slaviti u Los Angelesu s obitelji njegove djevojke Kristen Stewart, Rob je često taj blagdan slavio negdje s društvom.

'Volim s prijateljima Božić proslaviti negdje vani. Obično odemo u neki klub i zaružimo do kasno u noć', kaže Rob (25) dok njegova K-Stew radije bira kućnu opciju.


Justin Bieber
Justin Bieber (17) božićne praznike provodi u Kanadi s obitelji i prijateljima. Mladi pjevač kaže da se posebno veseli iznenađenim licima njegovog mlađeg brata i sestre kad vide darove koje im je pripremio. 'Razmazit ću Jaxona i Jazzy poklonima ove godine jer sam ih pažljivo birao. Bit će oduševljeni. Božićni praznici me vesele jer uživamo u snježnim radostima poput sanjkanja i grudanja jer u Kanadi uvijek ima snijega', otkriva Bieber.
Njegova djevojka Selena Gomez (19) Božić će proslaviti u svome Teksasu s obitelji i prijateljima.

Hvaljena američka country pop zvijezda Taylor Swift (22) svake se godine veseli božicnim praznicima koje provodi sa svojom obitelji. Taylor s velikom pozornošću bira i darove za svoje najbliže, a kaže da potragu za poklonima nikada ne ostavlja za posljednje dane.
'Zapamtim što mi netko kaže i potrudim se svakome nabaviti dar prema tim željama', rekla je Taylor. Naravno, za nju je Božić puno više od poklona. 'To je veliko obiteljsko slavlje i zbilja uživamo u tim praznicima. Svake godine zajedno kitimo bor ogromnih dimenzija i to ukrasima koje smo napravili kao djeca. To me uvijek vrati u djetinjstvo. Veselim se vremenu koje tada provodim u društvu mojih najbližih, u tome je i bit Božića', rekla je Taylor.
Simpatična glumica America Ferrera koju znamo po ulozi u TV seriji Ružna Betty kaže da tih dana uživa u maratonu božićnih filmova. 'Ne smeta mi ni to što sam neke od tih filmova gledala jako puno puta. Bez tih filmova nema ni Božića. Sigurno ću gledati 'Zapravo ljubav', obožavam taj film te klasik 'Singin' In The Rain'', kaže America.
Latino diva Jennifer Lopez se pak prisjetila kako su izgledali njezini Božići u djetinjstvu. 'Svaki Božić bio je potpuno identičan. Išli smo u posjete baki, a ona je kuhala ista jela u posljednjih deset godina svog života. Zatim smo slušali glazbu i sva djeca su se svađala oko toga što ćemo slušati', kaže Jen.

Kelly Rowland

Američka pjevačica Kelly Rowland planira se opustiti uživajući u slasnim delicijama jer se tijekom godine drži strogog režima prehrane i tjelovježbe pa kaže da je zaslužila malo zabušavanja. 'Moja mama super kuha, ali i ja znam napraviti par odličnih jela. Baš se veselim blagdanima i odmoru. Neću ništa raditi, samo ću odmarati s mojim najbližima s kojima se nisam u posljednje vrijeme puno družila jer sam zbog posla bila u Velikoj Britaniji', rekla Kelly, inače bivša članica Destiny's Child.

Lijepa oskarovka Halle Berry posumnjala je u postojanje Djeda Božićnjaka kad je vidjela da je njezina mama pojela kolačiće namijenjene njemu.
'Dan kad sam vidjela svoju mamu da jede kolačiće koje sam ostavila za Djeda bio mi je najstrašniji dan u životu. Uvijek je podsjećam na to. Imala sam pred sobom još dobrih nekoliko godina za vrijeme kojih sam mogla vjerovati u Djeda Božićnjaka, da moja mama nije bila tako nepažljiva', otkriva Halle, dok se glumcu Tomu Hanksu posebno urezao za pamćenje jedan Božić kad je dobio toliko željeni dar.

'U božićne dane sve mi se vrti oko obitelji. Najsretniji sam kad sam s njima i kad gledam djecu kako otvaraju poklone koje sam znao da žele. No kad se sjetim svog djetinjstva, najdraži Božić bio mi je onaj kad sam dobio svoj prvi bicikl. Još nisam ni ustao kad je moj brat uletio tog jutra u sobu vrišteći da smo dobili bicikle. Nažalost, nakon nekog vremena ukrali su nam ih', rekao je Hanks.

Želimo vam sretan Božić!