TEEN ZVIJEZDE

Pogledajte Miley, Selenu i Demi prije nego što su postale slavne!

02.12.2011 u 13:01

Bionic
Reading

Miley Cyrus, Selena Gomez i Demi Lovato kao 12-godišnakinje izgledale su kao i ostale vršnjakinje, ali razlikovao ih je talent koji su pokazale na audicijama i zahvaljujući kojem su danas ono što jesu

Prije nego što su postale slavne, Miley Cyrus, Selena Gomez i Demi Lovato bile su sasvim prosječne djevojčice koje su sanjale o velikoj karijeri. U ovim videoisječcima na audiciji za Disneyjevu ulogu, Miley Cyrus je imala samo 12 godina, a sada je 19-godišnjakinja. Kada je prošla u treći krug, nastupila je zajedno sa svojim tatom koji ju je pratio na gitari.

Miley Cyrus


Selena Gomez na audiciji za TV šou 'Wizards Of Waverly' izgledom i izvedbom je žiri oborila s nogu. Tada 12-godišnjakinja, u ruci je držala tekst iz kojeg je čitala scene glumeći da pati od zubobolje. Nevino dječje lice pobijedilo je na audiciji i 2007. godine dobila je ulogu u šou 'Wizards Of Waverly'.

Selena Gomez

Savršenog tena, ravne duge smeđe kose, odjevena u plavu haljinu, na audiciji se natjecala za ulogu u teen komediji i postala poznata po svojoj ulozi koju je dobila u Disneyjevom filmu 'Camp Rock', a predstavljala je Mitchie Torres i u 'Sonny With A Chance'.

Demi Lovato